domingo, 21 de noviembre de 2010

XERRADA "VIOLENCIA MASCLISTA EN LES RELACIONS DE PARELLA"


El dijous dia 18 de novembre vàrem convidar a l´entitat Tamaia al centre cívic, la xerrada a càrrec de Beatriu Massia i Roser on es van parlar de la la violència masclista en les relacions de parella i la Roser ens va explicar el seu cas com a dona maltractada, ens va donar el seu testimoni on va explicar la violència masclista que va viure per part de la seva parella tan física con psíquica, amb les seves angoixes viscudes durant anys i el cami que va haver de recòrrer fins que va tenir justicia, com Tamaia la va ajudar.
Va ser una xerrada molt interessant, quan ens explicava las seves vivències de maltractaments ens va saber transmetre a les dones que estàvem allà a la sala, les seves pors, tristesses, impotències, la valentia...que va tenir. El camí tan dur que va tenir que passar fins que la justicia li va donar la raó.
Dintre de l´associació va trobar el principal recolçament, ara mateix, ella està com mentora ajudant a altres dones que estan passant pel mateix. Ella juntament amb sis dones més escriuen en un llibre "Ni Principes ni perdices" histories de dones que diuen prou. Us recomano el llibre, a més la recaptació és per la mateixa associació. La direcció de correu de l´associació és: http://www.tamaia.org/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario