domingo, 24 de julio de 2011

JA ESTEM ADHERIDES A LA XARXA CATALANA DE DONES RURALS I URBANES

Ahir, conjuntament amb Caty Sanchez (Presidenta de l´assosiació de Dones de Polinya) varen assistir a la trobada d´entitats adherides a la Xarxa catalana de Dones Rurals i Urbanes que ens varem convidar l´Associació d´iniciatives Rurals de Catalunya. En aquest acte comptava amb la participació de 22 entitats adherides a la xarxa. Neix el 11 de març d´aquest any, un any més que nosaltres,amb la voluntat d´unes dones emprenedores que volem enfortir la comunicació i coordinació de les entitats de dones rurals i urbanes que volem promoure la seva participació en els procesos de desenvolupamet ecònomic i social, amb estratègies femenines.
En la inaguració varem assitir(a la foto de esquerra a dreta) Sra.Montserrat Garcia subdelegada del Govern a Barcelona. Sr.Jordi Sala, Director general de Desenvolupament Rural de la Conselleria d´Agricultura,Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.Sra. Montserrat Gatell, Presidenta de l´Institut Català de les Dones i de moderadora Laura Ibanyez, gerent de l´Associació d´iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA).
En la trobada, en els jardins del Palau Robert, van habilitar un espai expositiu on algunes de les entitats que formen part de la xarxa varen colaborar i participar ensenyant les seves activitatats,xerrades, exposicions,....
Varem assitir a una conferència-debat: Emprenedoria i treball en Xarxa per Sr. Rosaura Alastruey, Directora de Proyectos TIC, i per la tarde a un taller: Coaching i apoderament de les dones per Sra. Herminia Gomà, directora i fundadora de l´Institut Gomà.
Ens vam quedar molts tallers, xerrades que no varem poder assitir  per manca de temps. Varem coneixer i parlar amb dones de diferentes entitats o empresaries varem intercanviar e-mails, telefons,..
Quant hagi una altre trobada hi serem nosaltres col. laborant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario